Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Pozivamo Vas na javni skup pod naslovom Legalizacija bespravno izgrađenih objekata.

Dvorana DVD Ribnik
ponedjeljak, 04. ožujka 2013. godine u 16:00 sati

Na javnom skupu predstaviti će se mogućnosti stručne pomoći koje se građanima nude po pitanju legalizacije objekata te prijava na natječaje IPARD (posebno zanimljivo za OPG, tvrtke, obrte i sl.)

Nastupaju:
Milan Medić (LAG Vallis Colapis)
Vedran Banaj (LAG Zrinska Gora)

Ribnik_plakat.pdf

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK